O nama

         Poštovani posjetitelji i dragi nam članovi,

          Radujemo se Vašem dolasku na WEB stranice Zbora rukometnih sudaca Varaždin!

          Osnovna misija našeg Zbora je okupljanje, edukacija, te stručno praćenje i usavršavanje naših članova kao temelj za njihovu što bolju pripremu, kako za suđenje rukometnih utakmica, tako i za obnašanje dužnosti zapisničara i mjeritelja vremena na istima.

          Na našoj stranici možete pronaći  presjek kroz povijest djelovanja našeg Zbora. Nadalje, tu su i informacije o sadašnjem ustroju, broju naših aktivnih članova, popisi sudaca, nadzornika, zapisničara i mjeritelja vremena. Također se možete  upoznati  s Delegiranjem 3. lige – sjever, međužupanijske, te županijske lige varaždinske županije.  Na uvidu su Vam i svi dokumenti proizašli iz aktivnosti našeg Zbora čime želimo osigurati maksimalnu transparentnost u našem djelovanju.

          Kroz objavu svih gore spomenutih informacija želimo Vam se što uspješnije predstaviti i probuditi interes u Vama da i Vi postanete naši članovi. 

          Nastavimo zajedno pronositi dobar glas o varaždinskoj školi suđenja, a koja je plod rada jednog od najcjenjenijih Zborova rukometnih sudaca u Hrvatskoj.

          Pridružite nam se i postanite dijelom ove lijepe priče!

          Dobro nam došli!

  

                                                                                  Predsjednik ZRS Varaždin

                                                                                                                                         Miljenko Medved